Back to All Events

Säsongsstart - Adam Ross 4 feat. Fredrik Kronkvist

Vi är tillbaka! Vi har solat, tagit våra simborgarmärken och låtit bli att grilla i skogen. Nu är vi löjligt peppade på att ge Göteborg en rejäl dos jazz, gött vin och bra mat. Först ut är inga mindre än:

Adam Ross 4 - En kvartett bestående av några av Sveriges absolut finaste musiker.

Den malmöbaserade altsaxofonisten Fredrik Kronkvist är en av de absolut bästa saxofonister Sverige någonsin haft. Med över 10 skivor under eget namn kommer Fredrik i höst släppa en ny skiva med legenden och trumikonen Jeff ” Tain” Watts samt The Bad plus pianisten Orrin Evans. Med i bandet är också de två stockholmbaserade musikerna Leo Lindberg på piano samt Arvid Jullander på Kontrabas. Båda två är några av dem mest eftertraktade jazzmusikerna vi har idag och det är inte alls konstigt. Med djupa rötter i jazztraditionen kommer dessa tre tillsammans med Göteborgs egna Adam Ross på trummor bjuda på sväng med hög intensitet och öppenhet. 

Fredrik Kronkvist - Altsaxofon
Leo Lindberg - Piano
Arvid Jullander - Kontrabas
Adam Ross - Trummor

Konsertbiljett 150kr
Boka bord på www.unityjazz.se

https://www.facebook.com/events/2114583032133000/

Later Event: August 3
"Live at The Pershin"