Back to All Events

Fredrik Kronkvist feat Jeff Tain Watts & Orrin Evans

Fredrik Kronkvist fortsätter sitt korståg för den hårdsvängande jazzen. Under sin karriär har han släppt skivor med en imponerande frekvens och alltid med några av planetens bästa musiker. På desenauste albumet är det inget undantag. Här kommer han med sin vapendragare Martin Sjöstedt och två amerikanska supermusiker. Inga mindre än Orrin evans och Jeff Tain Watts.
Orrin Evans är pianisten som hörts med Christian Mcbride, The bad plus och hundratals namnkunniga musiker. En stark egen röst på den globala jazzscenen.

Jeff "Tain" Watts är demontrummisen som knappast behöver en närmre presentation. Det finns inte en världsstjärna som han inte spelat med. Många menar att Tain är en världens genom tidernas bästa trummis och nämns ofta bredvid hjältar som 
Elvin Jones och Tony Williams.

Tro det eller ej men nu kommer detta gänget till Unitys mysiga lilla scen två kvällar.
Det finns 60 biljetter per kväll att förköpa vilket varmt rekommenderas.

Konsertbiljett 300kr
Förköp görs via mail till fredrik@unityjazz.se

Earlier Event: November 29
Sirius 4