Unity (1 of 1)-3.jpg
 

Om oss

 

Sedan 2015 har en diger skara av Göteborgs jazzpublik kunnat ta del av Unity – en fram till nu, medlemsbaserad klubb som huserat i hemliga lokaler runt om i staden. Nu öppnar Unity Jazz för hela Göteborg.

I kollaboration med välrenommerade Champagnebaren Forssén Öberg startar nu grundaren av klubben Fredrik Rixman, tillsammans med jazzkollegorna Petter Lindmark och David Ståhl en efterlängtad jazzbar. Melodin lyder livemusik så ofta det går tillsammans med ett levande och lustfyllt urval av både dryck och mat där signaturrätten stavas ost-fondue.

Svenska jazzstjärnor och internationella storheter kommer att turas om på scenen i den gamla lokalen på Kyrkogatan 13 som fått nya kläder. Kläder från sextiotalets dekadenta efterfester med amerikanska jazzmusiker, Monica Z och den svenska överklassens hedonism som inspiration. Ambitionen är att ge den svenska jazzscenen en välbehövlig knuff framåt och att skapa ett vattenhål för alla som vill fly in i en svunnen tid. 

Boka

Vi tar gladeligen emot middagsgäster i scenrummet, använd bokningsapplikationen till höger. För lättare tilltugg och dryck hänvisar vi dig till vår bardel och innergård, där vi inte tar emot bordsreservationer.

OBS på onsdagar har vi ej konsert.

Middag utan konsert ( kl. 17.00 - 20.30 ) Fri entré
För er som vill äta middag hos oss innan konserten eller flytta vidare till baren när konserten börjar. 

Middag med konsert ( kl. 20.00 - sent ) Entré vid konsert
För er som vill äta middag under konserten. Entré tillkommer. Entrén varierar beroende på artist men ligger mellan 80-200kr. All entré går oavkortat till musikerna.

Är ni fler än 8 personer? Vänligen maila er bokningsförfrågan till info@unityjazz.se